tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vahinkoraiskaus: kolme skenaariota

Intian sisäministeri Ramsevak Paikra aiheutti vastikään kohua väittämällä, ettei raiskauksia suinkaan tehdä tarkoituksella, vaan vahingossa. (Lipsanen, J. Intialaisministeri: Raiskaukset sattuvat ”vahingossa”. Helsingin Sanomat. 8.6.2014. Saatavissa.) Kuulostaa alkuun täysin pöyristyttävältä, mutta kun asiaa tarkemmin ajattelee, niin eiväthän poliitikot nyt väärässä voi olla: miehet raiskaavat ainoastaan naisten yllyttäminä tai vahingossa. Tässä kolme mahdollista syytä vahinkoraiskaukseen:


  1.  Olet aamulla pukeutunut hameeseen ja huomannut, että viimeinen puhdas alushousuparisi on joutunut koiran pureskelemaksi. On kuitenkin lämmintä, joten päätät kulkea kommandona. Bussissa on harvinaisen täyttä ja sen ainoan vapaan paikankin jalkatilan on vieressä istuva varannut matkatavaroilleen, joten joudut istumaan kasvot käytävälle päin. Jätät jalkasi niin haaralleen kuin vain vilauttamatta voit, sillä teloit itsesi illalla judotreeneissä. Eteesi tulee seisomaan kilttiin pukeutunut skotlantilainen mies, jolla on kiireisen aamun takia edelleen aamustondis meneillään. Yhtäkkiä mutkan takaa juoksee lapsi. Bussikuski joutuu tekemään äkkijarrutuksen sillä seurauksella, että mies kaatuu suoraan jalkojesi väliin ja hänen peniksensä työntyy sinne kaikkein pyhimpään. Tämä toistuu jokaisessa mutkassa. 
  2. Olet ensimmäistä kertaa yötä uuden seurustelukumppanisi luona. Hän sairastaa sexsomniaa ja raiskaa sinut unissaan. (Tämä on ihan oikeasti mahdollista.)
  3. Olet astunut aamulla twilight zoneen, joka muistuttaa muuten kovasti tätä maailmaa, mutta nyökkääminen tarkoittaa kieltäytymistä ja pään pudistaminen on myönteinen vastaus. Illalla baarissa tapaat kuuron miehen ja teillä synkkaa välittömästi, vaikka et osaa ensimmäistäkään viittomaa. Menette jatkoille hänen luokseen ja muutaman drinkin ja kiihkeän suutelun jälkeen siirrytte makuuhuoneen puolelle. Vaatteet riisuttuaan mies alkaa kuitenkin epäröidä ja kohteliaana ihmisenä osoitat ensin hänen penistään ja sitten suutasi lupaa kysyen, sillä ethän tahdo vahingossa syyllistyä hyväksikäyttöön. Mies nyökyttelee päätään helpottuneena, joten upotat hänen jäykistyneen elimensä syvälle suuhusi. 

Toinen vaihtoehto toki on, että raiskaus on tahallinen teko, jota ei tule puolustella järjettömin väittämin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti